ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/4/16

25α Καζαντζάκεια -Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί αγώνες 2016, Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ


Τρίτη, 12 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Διάκριση των ποδηλατών της Κρήτης στα 25α Καζαντζάκεια!

Οι αγώνες, σύμφωνα με τους οργανωτές, ήταν υψηλού επιπέδου και έντονου ανταγωνισμού  καθώς ήταν «κριτήριο» η επιλογή των αθλητών για την Εθνική μας ομάδα

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στα «25α Καζαντζάκεια -Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί αγώνες 2016» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας  (Ε.Ο.Π. ), ο Ποδηλατικός Όμιλος .Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ», οι  δήμοι Ηρακλείου, Μινώα-Πεδιάδος  (ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ΔΟΠΑΑ) με την εθελοντική προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε δεν ήταν τυχαίο που ο «αλυτάρχης» και η βοηθός «αλυτάρχη» ορίστηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ενώ παραβρέθηκαν πέντε ομοσπονδιακοί προπονητές για την παρακολούθηση των αθλητών σε τρία διαφορετικά είδη.

- Ατομικής Χρονομέτρησης 24χλμ.

- Αγώνας Αντοχής 101χλμ.          

- Αγώνας Σιρκουί 51χλμ.

Συμμετείχαν οι ομάδες  ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ, ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ,ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΙΟΛΟΣ, ΑΛΦΑ. Συνολικά έτρεξαν 75 αθλητές και στις κατηγορίες… ΠΑΙΔΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ-ΜΑΣΤΕΡΣ Α, -ΜΑΣΤΕΡΣ Β-ΜΑΣΤΕΡΣ Γ.

Το Σάββατο διεξήχθησαν οι δύο πρώτοι αγώνες, με κέντρο την περιοχή του δήμου  “ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ” με την μεγάλη υποστήριξή του και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου  αλλά και  των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής Αρκαλοχωρίου, Αποστόλων, Βόνης, Καστελίου, Θραψανού, Παναγιάς, Γαλατά, Σαμπα  καθώς  και του ΑΣ Υγείας-Άθληση Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 10 Απριλίου διεξήχθη ο τρίτος αγώνας -,καθιερωμένος πλέον – στον παραλιακό δρόμο της  πόλης του Ηρακλείου.

«Οι αγώνες στέφθηκαν με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των συνδιοργανωτών μας, της Περιφέρειας Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου & ΔΟΠΑΦΜΑΗ – του Δήμου ΜΙΝΩΑ Πεδιάδας & ΔΟΠΑΠ – του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων,  την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ευχαριστούμε επίσης την τροχαία Ηρακλείου, αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Πύργου, τους εθελοντές Σαμαρείτες  και το ΕΚΑΒ τμήματος Αρκαλοχωρίου» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ Νώντας Σαρρής.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές στους συμμετέχοντες αθλητές, προπονητές, στους πολίτες που παρακολούθησαν αλλά και την Αστυνομία το ΕΚΑΒ και τις εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν. 

Παράλληλα πρόσθεσε ότι τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση του αθλητισμού αλλά και του τουρισμού στο νησί μας..

Πηγή: cretalive.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews