ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/16

Προσφορά του Νίκου Κόκκου η ανακατασκευή ασθενοφόρου του Τομέα ΕΚΑΒ Κύμης


Κυριακή, 10 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δεν υπάρχουν λόγια μόνο σεβασμός!

Ο Νίκος Κόκκος

Ακόμη μία τραγική ειρωνεία για τον Νίκο Κόκκο...
eviakosmos.gr

Καθημερινά δίνει μάχη μαζί με τους συναδέλφους του να σώσει τις ζωές συνανθρώπων μας ο Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Κύμης Νίκος Κόκκος.

Η μοίρα του έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Τραγική ειρωνεία την ημέρα που οι συνάδελφοι του στην Κρήτη ανέσυραν νεκρό το γιο του, το ΕΚΑΒ της Κύμης παραλάμβανε το ασθενοφόρο που με δικά του χρήματα ο Νίκος Κόκκος, είχε φροντίσει για την ανακατασκευή του. Έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής.

Το ασθενοφόρο που φέρει το Νο 13 του  Τομέα της Κύμης είναι έτοιμο και κατάλληλα εξοπλισμένο για να  προσφέρει τις υπηρεσίες του με την ευχή να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο…
Δημοσιεύτηκε 9/4/2016

Πηγή: eviakosmos.gr
Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews