ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/4/16

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣΠαρασκεή , 22 Απριλίου 2016

ΕΚΑΒNews


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

Λιτόχωρο 22 Απριλίου 2016

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας και ιδιαιτέρως την υπεύθυνη κα Χαρίση Δέσποινα και τους Διασώστες κ.κ. Θεοδωράκη Γεώργιο, Τερζίδη Νικόλαο και Κούκουλη Κωνσταντίνο, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για παροχή σεμιναρίου σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών. 

Η εν λόγω εκπαίδευση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μας την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, απέδειξε την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση των Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας και ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική για τους πυροσβέστες που παρακολούθησαν το θεωρητικό και πρακτικό σκέλος του σεμιναρίου.

Σε όλο το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και δύναμη στο καθημερινό επιχειρησιακό έργο τους.


πηγή : Lefteria.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews