ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/4/16

Μυτιλήνη: Σε λειτουργία ενδιάμεσος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Ίππειος


Σάββατο, 30 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε λειτουργία από σήμερα ενδιάμεσος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Ίππειος

Το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου ανακοινώνει τη λειτουργία, από σήμερα Μ. Παρασκευή 29/4/1016 , του νέου ενδιάμεσου σταθμού ΕΚΑΒ στη Νοτιοανατολική Λέσβο, με έδρα το Ίππειος.

Η δημιουργία του ενδιάμεσου σταθμού θα συμβάλλει, στην αποτελεσματικότερη παροχή πρώτων βοηθειών και στην έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών στο σύνολο των περιοχών του τομέα ευθύνης του.

Η Συντονιστική επιτροπή του Δικτύου, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Λέσβου για την παραχώρηση του χώρου στέγασης και φυσικά την τοπική και γενική διοίκηση του ΕΚΑΒ για την απόφαση της δημιουργίας του.

Αναμφίβολα το εγχείρημα αυτό , μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τη δημιουργία και άλλων ενδιάμεσων σταθμών στο νησί, γεγονός σημαντικό για τα δεδομένα της εποχής μας.

Δημοσιεύτηκε 29/4/2016

Πηγή: lesvosreport.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews