ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/16

Γιάννενα: Μαθήματα πρώτων βοηθειών στα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια


Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, κατόπιν πρόσκλησης της Διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων.

Η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας, αναφορικά με την προληπτική δράση υπηρεσιών «Ασφάλειας του πολίτη και πολιτικής άμυνας και προστασίας».

Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου, μέσω θεωρητικής διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης ενημερώθηκαν σχετικά με την παροχή
πρώτων βοηθειών σε έκτακτα περιστατικά, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά σε ένα πρωταρχικό επίπεδο ό,τι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ίδιων και των συνανθρώπων τους.

Η υπεύθυνη του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας, κ. Λυδία Φίλη, τόνισε ότι «κρίνεται αναγκαία η συνεργασία του οποιουδήποτε σχολείου με τις δομές πολιτικής προστασίας, δεδομένου ότι η προληπτική ενημέρωση είναι πολυτιμότερη από την κατασταλτική δράση».

Πηγή: epirusblog.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews