ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/16

Δήμος Πάργας, Μάθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής-Άσκηση Εικονικό Τροχαίο Ατύχημα


Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Facebook Εεεδ Καναλλακίου Δήμου Πάργας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πορεία κυκλοφοριακής αγωγής και άσκηση-εικονικό ατύχημα από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου,το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και το ΕΠΑΛ Καναλλακίου.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ με τη συνοδεία της Αστυνομίας, των καθηγητών και των υπευθύνων των Σχολών Οδήγησης πραγματοποίησαν πορεία με μηχανάκια, επέστρεψαν στην κεντρική πλατεία και παρακολούθησαν την προγραμματισμένη άσκηση ατυχήματος με παρέμβαση της ΕΕΕΔ Καναλλακίου και του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές. Συνεχίζουμε την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες και τη διάσωση του ανθρώπου.

Εθελοντισμός σημαίνει κοινωνική προσφορά.

ΕΚΑΒNews
Συμμετείχαν από το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας οι διασώστες Τάσης Παναγιώτης και Κατσιμάνης Ευάγγελος.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews