ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/4/16

Συγκροτήθηκε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας

ΒΙΒΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊστάμενος Δ/νσης Οργάνωσης και Συντονισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ.

ΚΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υπάλληλος κλάδου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Προϊσταμένη Δ/νσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ.

ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΧΑΝΔΡΟ ΑΓΓΕΛΟ, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

ΜΠΑΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή του τον ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται ο κ. Βιβλάκης Νικόλαος

Δείτε την απόφαση εδώ

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων εκλέχθηκαν στις εκλογές που έγιναν στις 22/11/2014.
Η θητεία του παρόντος Υπηρεσιακού Συμβουλίου λήγει στις 31/12/2016.

Ο νόμος που έληξε την θητεία των μελών του προηγούμενου Υπηρεσιακού Συμβουλίου
Με το άρθρο 30 Μεταβατικές διατάξεις του Ν. 4339 «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια − αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις» έληξε η θητεία των μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, εκτός των αιρετών εκπροσώπων.

Με απόφαση του καθ’ ύλην αρμοδίου Υπουργού μέσα σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, από την έναρξη ισχύος του Ν. 4339, συγκροτήθηκε νέο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ το οποίο αποτελείται από:
α) Τρεις (3) μόνιμους υπαλλήλους, που ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης, έχουν τον περισσότερο χρόνο άσκησης καθηκόντων προϊσταμένου Διεύθυνσης, υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπηρεσιακού
Συμβουλίου και υπηρετούν στην έδρα του ή στο Νομό Αττικής, για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια που εδρεύουν στο νομό αυτό.
β) Δύο (2) αιρετούς εκπροσώπους των υπαλλήλων με βαθμό Α΄ των κατηγοριών ΠΕ, TE και ΔΕ.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews