ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/16

«Γερασμένα» τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Ν. Λασιθίου


Τρίτη, 5 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Κορώνα -γράμματα με την ασφάλειά τους εξακολουθούν να παίζουν κάθε μέρα τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στους σταθμούς του νομού Λασιθίου.

Κάθε πρωί η πρώτη ενέργεια των εργαζομένων είναι να δουν ποιά από τα οχήματα λειτουργούν βάζοντάς τα μπροστά ώστε να είναι έτοιμα στην πρώτη κλήση να επέμβουν.

Όμως το άγχος τους δεν σταματά εκεί. Τα γερασμένα οχήματα -19 ετών το πιο καινούριο- αντιμετωπίζουν πολλά μηχανικά προβλήματα, οι επισκέψεις τους στα συνεργεία είναι συχνές και οι λύσεις διαρκούν για λίγες μόνο μέρες.

Μια θετική εξέλιξη πάντως σημειώθηκε στο ζήτημα. Τα οχήματα που θα έρθουν στο νομό του Λασιθίου θα είναι 4, ένα σε κάθε σταθμό του ΕΚΑΒ και ένα ακόμα στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου. «Είναι», ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο βουλευτής της κυβέρνησης κ. Μανόλης Θραψανιώτης, «στα πλαίσια της προμήθειας 24 καινούριων οχημάτων νέας τεχνολογίας που θα προμηθευτεί το ΕΚΑΒ και είναι σίγουρο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχω από το Υπουργείο και την αρμόδια υπηρεσία, ότι σε κάθε σταθμό του ΕΚΑΒ στο νομό θα υπάρξει και ένα τέτοιο ασθενοφόρο».
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε 4/4/2016

Πηγή: anatolh.com

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews