ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/16

Επέστρεψε στην έδρα του το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου

Κυριακή, 24 Απριλίου 2015

ΕΚΑΒNews


Μετά από 1,5 μήνα παραμονής σε συνεργείο της Χαλκίδας επέστρεψε στην έδρα του το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο της περιοχής Λίμνης-Μαντουδίου Ευβοίας. Το ασθενοφόρο έπρεπε να επισκευαστεί, όμως το συνεργείο που το έχει αναλάβει δεν το παρέδιδε, εάν το κράτος δεν του εξοφλούσε τις οφειλές του που έφταναν το ποσό των 5,500 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Μετά από συνεχείς κινητοποιήσεις του Συλλόγου Συνταξιούχων Κηρίνθου, που ανησυχούσαν, καθώς μία ολόκληρη περιοχή έμενε χωρίς ασθενοφόρο, τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει αυτά που χρωστούσε. Έτσι, το ασθενοφόρο επέστρεψε στην βάση του στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Να σημειωθεί ότι είναι αυτοκίνητο 35χρόνων και με 500 χιλιάδες χλμ. Τώρα μένει να εξοφληθεί και το πρατήριο που το εφοδιάζει με καύσιμα, στο οποίο οφείλονται περίπου 6χιλιάδες ευρώ.

πηγη: lamiastar.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews