ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/16

Πότε θα παραδοθεί το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης, Βίντεο


Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews


Τελευταία ενημέρωση 14/4/2016, 18:50

Παραδίδεται το κτίριο του ΕΚΑΒ. Σε 3 μήνες ο εξοπλισμός
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απρ 2016Πότε θα παραδοθεί το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης
prlogos.gr

Θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ήταν και η παράταση παράδοσης του έργου Κέντρου ΕΚΑΒ Κοζάνης. Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης ρώτησε πότε θα παραδοθεί το νέο κτίριο.

Απατώντας ο κ Δεσποτίδης ανέφερε πως το κτίριο θα είναι πιθανόν έτοιμο πριν το Πάσχα,ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός θα εγκατασταθεί στο τρίμηνο, αλλά τα ηλεκτρονικά συστήματα εγκαταστάσης λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος προβλέπεται πως θα είναι έτοιμα μέχρι τέλος του έτους.Ωστόσο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ μπορεί το κτίριο να λειτουργήσει άμεσα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό.


Δημοσιεύτηκε 13/4/2016

Πηγή: prlogos.gr


Φωτογραφία από την επίσκεψη του προέδρου του ΕΚΑΒ κου Καρακατσιανόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σ. Γιαννακίδη στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης στις 12/3/2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews