ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/4/16

Χωρίς ασθενοφόρο οι κάτοικοι στο Μαντούδι. Ξέμεινε στο συνεργείο..

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Χωρίς ασθενοφόρο έχει μείνει εδώ και ένα μήνα το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταγγελίες των κατοίκων, το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο που έχουν βρίσκεται σε συνεργείο στην Χαλκίδα για επισκευή.

Επειδή, όμως, η διεύθυνση του συνεργείου δεν έχει πληρωθεί για προηγούμενες επισκευές σε ασθενοφόρα, που φτάνουν το ποσό των 5,300ευρώ, αδυνατεί πλέον να επισκευάσει οτιδήποτε άλλο, αν δεν πληρωθεί τα χρήματα που της οφείλονται. 


Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και παρά τις επανειλημμένες κρούσεις προς τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για να τακτοποιήσει το θέμα, δυστυχώς δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Φοβούνται πως αν συμβεί κάποιο τροχαίο ή ασθενήσει σοβαρά κάποιος συνάνθρωπός τους θα κινδυνέψει η ζωή του, επειδή δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ. Κάνουν έκκληση στους αρμοδίους να τακτοποιήσουν άμεσα το θέμα...

πηγήlamiastar.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews