ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/16

Προωθούν αεροδιακομιδές «πακέτο» για εξοικονόμηση χρημάτων!


Σάββατο, 2 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το δράμα που ζουν αρκετές οικογένειες ασθενών που βρίσκονται σε αναμονή για αρκετές μέρες περιμένοντας το στρατιωτικό αεροπλάνο για την αεροδιακομιδή τους σε άλλο νοσοκομείο,κλινική ή κέντρο αποκατάστασης, περιγράφει ο γιος ενός 73χρονου,ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του για τους ασθενείς ως Επιμελητής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου εργαζόταν.

Ως ασθενής που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας βρίσκεται στην ίδια μοίρα με άλλους ασθενείς στο ζήτημα των αεροδιακομιδών, πτητικό έργο του ΕΚΑΒ που έχει αναλάβει η Πολεμική Αεροπορία, με το ανάλογο τμήμα να εδρεύει στο στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας.Με αφορμή την αεροδιακομιδή ενός 63χρονου πολυεγκαυματία σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, ο 73χρονος στάθηκε τυχερός όπως και ένας ακόμη ασθενής, καθώς εκείνη την ημέρα, με μια πτήση μεταφέρθηκαν 3 ασθενείς.

Αεροδιακομιδές "πακέτο" ή  συνδυαστικές
Αεροδιακομιδές ασθενών …"πακέτο" ή αλλιώς συνδυαστικές και στο πλαίσιο εξοικονόμησης χρημάτων από το κράτος. Μόνο το τελευταίο 6μηνο έγιναν 4 αεροδιακομιδές από Κρήτη για νευροχειρουργικά περιστατικά, τα οποία είχαν τελικό προορισμό ιδιωτικό Κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Στόχος το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη
Πολύ κοντά στον οραματικό στόχο για τη δημιουργία Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη, βρίσκεται η ΔΥΠΕ Κρήτης.Σύμφωνα με την Άννα Τριχοπούλου, θέμα χρόνου είναι η προκήρυξη της μελέτης του δημόσιου Κέντρου, για το οποίο θα εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από τα αποθεματικά του ΕΣΠΑ.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2016, 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2016, 10:01

Πηγή: neakriti.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews