ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/16

Μετά το ΕΚΑΒ Αθήνας και το ΕΚΑΒ Πάτρας χωρίς συνεργείο καθαρισμού!!


Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μετά την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ που εδώ και μήνες!! δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση με συνεργείο καθαρισμού και το ΕΚΑΒ Πάτρας αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα!

ΠΑΤΡΑ: Το ΕΚΑΒ έμεινε χωρίς καθαρίστρια!
dete.gr

Μετά την ακινητοποίηση των ασθενοφόρων λόγω βλαβών και αδυναμίας συντήρησής τους λόγω της μη έγκρισης κονδυλίων, το ΕΚΑΒ της περιοχής μας ξέμεινε και από καθαρίστρια, ελλείψει χρημάτων. Οι εργαζόμενοι υπογραμμίζουν την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος, δεδομένου ότι καλούνται να διαχειριστούν ασθενείς και τραυματίες.

«Εδώ και μία εβδομάδα όλοι οι χώροι του κτιρίου του ΕΚΑΒ παραμένουν ακαθάριστοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή των χώρων αλλά κι ημών των ίδιων. Είμαστε τόσοι άνθρωποι, επιστρέφουμε από διακομιδές περιστατικών ή ετοιμαζόμαστε να παραλάβουμε περιστατικά. Πώς να εφαρμόσουμε τους κανόνες απολύμανσης όταν όλοι οι χώροι είναι σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε στην «Π» ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, Χαράλαμπος Κουλέτος, προσθέτοντας:

«Περιμένουν από τα πληρώματα να αφήσουν την εργασία τους και να πιάσουν τη σκούπα και την σφουγγαρίστρα; Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν γίνουμε ένας μικρός "καταυλισμός" με τα μικρόβια να "χορεύουν" τριγύρω μας».

Πηγή: dete.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews