ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/16

Το ΕΚΑΒ Λάρισας επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Σάββατο, 2 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.
Ο κος Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Γιάννη Γούλα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επικεντρώνονται στην έλλειψη ασθενοφόρων και προσωπικού.


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας καλωσορίζει στο ΕΚΑΒ Λάρισας τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Facebook Γιάννης Γούλας
Από την σημερινή επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριακού Μητσοτάκη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, όπου και ενημερώθηκε από τον σύλλογο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για την κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο. Παρών ήταν συνάδελφοι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ αλλά και οι βουλευτές Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας τομεάρχης Υγείας και ο βουλευτής νόμου Καρδίτσας ο κύριος Τσίαρας Κωνσταντίνος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την είσοδο στο ΕΚΑΒ Λάρισας


Λάρισα
Κυριάκος Μητσοτάκης : Αξιοκρατία στην στελέχωση των Νοσοκομείων
ert.gr

Από το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ξεκίνησε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου.
Τον πρόεδρο της ΝΔ περίμεναν στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου οι βουλευτές Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη του κόμματος, καθώς και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νέστορας Αντωνίου και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη διοικητού Νοσοκομείου καθηγητής ακτινολογίας Ιωάννης Φεζουλίδης.


Αμέσως μετά την υποδοχή κατευθύνθηκαν στα γραφείου της διοίκησης του ιδρύματος, όπου ο κ. Φεζουλίδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την υπάρχουσα κατάσταση του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι σε ιατρικό προσωπικό υπάρχει έλλειψη της τάξεως του 22%, 15% σε νοσηλευτικό, 10% σε τεχνικό και 19% σε διοικητικό προσωπικό. Την ίδια ώρα εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης υπάρχει δραματική αύξηση των ασθενών επεσήμανε ο κ. Φεζουλίδης που ζήτησε την παρέμβαση και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίλυση των προβλημάτων της υγείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε με προσοχή τα όσα του είπε ο κ. Φεζουλίδης και οι καθηγητές του Νοσοκομείου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τις ελλείψεις που παρατηρούνται στα νοσοκομεία και την απουσία διοικήσεων. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε η στελέχωση των διοικήσεων να γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με πολιτικά, όπως έγινε σε κάποια νοσοκομεία.Το ζήτημα της υγείας και τα προβλήματα που την ταλανίζουν καταγράφονται επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ που γνωστοποίησε ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του κόμματος του για την υγεία.


Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα του νοσοκομείου, αφού πρώτα εξήλθαν της αίθουσας δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ. Στη συνέχεια και πριν αποχωρήσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο κ. Μητσοτάκης που δήλωσε συγκινημένος, διότι εγκαινιάστηκε από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επισκέφθηκε για λίγα λεπτά και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, όπου η διοίκηση των εργαζομένων του πρόσφερε ανθοδέσμη και τοπικά προϊόντα.

Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Γιάννη Γούλα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επικεντρώνονται στην έλλειψη ασθενοφόρων και προσωπικού.


Ακολούθησε επίσκεψη στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρναβου, όπου ενημερώθηκε για τα παραγόμενα οινικά προϊόντα του Συνεταιρσμού που κατέχουν ξεχωριστή θέση τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη αγορά.


Εν συνεχεία με φορείς του Νομού Λάρισας στο Επιμελητήριο. Συναντήσεις θα έχει και στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» με τη διοίκηση του ΣΘΕΒ και στελέχη του κόμματος. Επίσης, Θα συναντηθεί, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Τέλος, στις 20:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση του Κόμματος στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial».

Πηγή: ert.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews