ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/16

ΠΟΕΔΗΝ: Ο κος Τσίπρας ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ με τα Νομοσχέδια που συζητούνται στη ΒΟΥΛΗ


Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNewsΟ κος Τσίπρας ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ με τα Νομοσχέδια που συζητούνται στη ΒΟΥΛΗ.
Προωθεί προς ψήφιση τη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και νέα φορομπηχτικά μέτρα Δημοσιονομικής απόδοσης 5,4 δις ευρώ. Με επικοινωνιακές φούσκες για δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, ζητάει να τον αποθεώνουμε. Λειτουργεί ως κομματάρχης παρά ως πρωθυπουργός. Κομματάρχης μιας κυβέρνησης «Τσίρκο» (αδικούμε τα «Τσίρκο» αφού εκεί υπάρχει συντονισμός στα «νούμερα»). Νοιάζεται μόνο για την σωτηρία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΧΩΡΑΣ.
Η περυσινή ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φαρσοκωμωδία αλλά ως τραγωδία για το Λαό.
Έβαλε φωτιά στην προοπτική της χώρας, στα Δημόσια Κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα και τώρα χορεύει στις στάχτες τους.
Ο κος Τσίπρας ψήφισε στο Νόμο 4336/2015 (καλοκαίρι), Μνημόνιο Συνεννόησης για τριετές πρόγραμμα του ΕΜS, στο κεφάλαιο 2,1 Δημοσιονομική Πολιτική (σελ.1015) «ότι οι αρχές θα συνεχίσουν αντίστοιχα να ακολουθούν μια νέα δημοσιονομική πορεία βασισμένη στην επίτευξη στόχων πρωτογενούς πλεονάσματος -1/4, 0,5,13/4 και 3,5% του ΑΕΠ το 2015, το 2016, το 2017 και το 2018 και μετέπειτα αντιστοίχως.
Προδιέγραψε ο κος Τσίπρας την πορεία της χώρας αφού σήμερα στη καλύτερη των περιπτώσεων έχουμε μηδενικό πρωτογενές πλεόνασμα. Το πρωτογενές πλεόνασμα (0,6% του ΑΕΠ) διαμορφώθηκε από τη στάση πληρωμών του Δημοσίου.
Κλέψατε μέχρι εκκλησίες (τα Νοσοκομεία) κε Τσίπρα!!!
Τα δυσμενή μέτρα έως το έτος 2018 θα είναι πολύ παραπάνω των 9δις ευρώ με δεδομένο ότι εξαντλήθηκε η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και ο κος Τσίπρας έριξε λευκή πετσέτα στη πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής. Τη θυμάται μόνο όταν είναι στριμωγμένος πολιτικά. Για ποια λοιπόν επιπλέον μέτρα μιλάει η κυβέρνηση;
Ο κος Τσίπρας εξαργυρώνει τα γραμμάτια στα επιχειρηματικά συμφέροντα για την πολιτική επιρροή που απέκτησε. Ας πάψει λοιπόν να το παίζει τσάμπα μάγκας.
Στο Ν.4334/2015 (καλοκαίρι) ο κος Τσίπρας «ψήφισε στις επείγουσες ρυθμίσεις για την διαπραγμάτευση και τη σύναψη συμφωνίας με το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ΕΜS)» στο αρθρ.3 παρ.25 σελ.766 ότι το Δημοσιονομικό Συμβούλιο, εισηγείται μέτρα περικοπής δαπανών σε περίπτωση απόκλισης από τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων και ειδικότερα μηνιαίων – τριμηνιαίων στόχων, σύμφωνα με το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής εξαιρουμένου του επενδυτικού σκέλους. Επίσης η εν λόγω διάταξη περιλαμβάνει ότι σε περίπτωση κατά την οποία σε επίπεδο Γενικής Κυβέρνησης εμφανίζονται σημαντικές αποκλείσεις από το τριμηνιαίο στόχο, ενεργοποιείται διορθωτικός μηχανισμός ύστερα από σχετική γνώμη του Δημοσιονομικού Συμβουλίου.
Η διάταξη αυτή φέρει την υπογραφή του κου Τσίπρα.
Ο κος Τσίπρας με την εν λόγω διάταξη ψήφισε τον αυτόματο «κόφτη των δαπανών ανά τρίμηνο». Είναι αυτό που δήθεν ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ σήμερα να αποφύγει. Μάλιστα προσδιορίζει ότι ο περιορισμός των δαπανών θα προέλθει από μείωση μισθών, συντάξεων και αύξηση φόρων. Τι σκούζει λοιπόν ο κος Τσίπρας και οι Υπουργοί του; Τι ακριβώς διαπραγματεύεται σήμερα με την ΤΡΟΪΚΑ; Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης «τσίρκο». Είναι για τα πανηγύρια. Είναι για το «γάμο του καραγκιόζη». Δεν μπορείτε άλλο να μας δουλέψετε κε Τσίπρα. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. Τώρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3, μετά το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 και έπεται συνέχεια.
ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ      ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews