ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/16

Ξέμειναν από …βενζίνη τα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πλωμαρίου


Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ξέμειναν από …βενζίνη τα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πλωμαρίου
lesvosnews.gr

Χωρίς ασθενοφόρα είναι εδώ και λίγες ημέρες τα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πλωμαρίου, αφού ξέμειναν από …βενζίνη και έχουν ακινητοποιηθεί !!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, οι προμηθευτές σταμάτησαν να τροφοδοτούν με καύσιμα τα ασθενοφόρα, γιατί τους οφείλονται ποσά από προηγούμενους μήνες.

Έτσι τα ασθενοφόρα παραμένουν καθηλωμένα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων στις περιοχές αυτές.

Εξαίρεση το Κέντρο Υγείας της Καλλονής, όπου υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τροφοδοτείται από τον οργανισμό και εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών του Λεκανοπεδίου.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες, είχε δημιουργηθεί και πάλι πρόβλημα στο Κ.Υ. Καλλονής, το οποίο όμως διευθετήθηκε αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε το θέμα από το Lesvosnews.gr

Tο θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι με τις ζωές των πολιτών, δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Δημοσιεύτηκε 24/4/2016

Πηγή: lesvosnews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. Δεν πήρατε χαμπάρι ακόμη ότι αν δεν γίνει ένας φορέας το εκάβ ασθενοφόρα κ πληρώματα όλοι στο εκάβ αυτό θα συμβαίνει πάντα?δεν πήρατε χαμπάρι ακόμη ότι όλη η δουλειά πέφτει στο εκάβ έτσι?ενώ μπορούσε να αξιοποιήσει τα πληρώματα αν είχαν ενταχθεί στο εκάβ δεν το εκμεταλευτηκε.3 συνεχόμενες αναρτήσεις για ασθενοφόρα κέντρων υγείας κ έρχονται πολλές ακόμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με την μετάταξη/μετακίνηση όλων των πληρωμάτων ασθενοφόρων από το ΠΕΔΥ, το ΕΚΑΒ, θα είχε την αποκλειστική διαχείριση του συνόλου του προσωπικού, και την εξ ολοκλήρου ευθύνη παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής ασθενών σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αυτό σημαίνει εθνικός σχεδιασμός!
  Οι αντιδράσεις όμως του κυβερνητικού κομματικού μηχανισμού με κύριο επιχείρημα….
  Θα κάνουμε ότι έκανε ο Αδωνις?
  Θα μας πάρουν με τις πέτρες…!!
  είχε ως αποτέλεσμα την απόσυρση της σχετικής διάταξης από την πρώτη απόπειρα κατάθεσης του λεγόμενου «παράλληλου προγράμματος» http://www.ekabnews.gr/2015/11/blog-post_8.html
  και να μην έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews