ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/16

Σε ακινησία το «Ιταλικό» ασθενοφόρο, Δεν πέρασε ΚΤΕΟ και δεν πληρώθηκαν τα ασφάλιστρά του!


Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε ακινησία βρίσκεται το πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα που χαρίσθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό Ιταλίας στο κέντρο υγείας Ελευθερουπόλεως εξαιτίας του γεγονότος ότι ούτε από το ΚΤΕΟ έχει ελεγχθεί αλλά ούτε τα ασφάλιστρά του έχουν καταβληθεί. 
Εδώ κι 1,5 περίπου μήνα βρίσκεται σταθμευμένο σε μη προσβάσιμο σημείο και δε χρησιμοποιείται, όπως μας ενημέρωσε ο πρώην βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο έφτασε στην Ελευθερούπολη κατόπιν προσωπικών μεσολαβήσεων του κ. Πασχαλίδη, ο οποίος συνέβαλε ακόμη και οικονομικά στην διαδικασία.
Έξι μήνες διήρκησε η περίοδος τακτοποίησης των γραφειοκρατικών λεπτομερειών πριν τεθεί σε χρήση το ασθενοφόρο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κέντρου υγείας Ελευθερουπόλεως. Η ολιγωρία ωστόσο της 4ης ΥΠΕ ευθύνεται για την ακινησία του εξοπλισμένου οχήματος. Το ποσό που απαιτείται για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι «γελοίο» σημείωσε ο κ. Πασχαλίδης, που τόνισε ότι εάν δε χρειάζονται στο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας τότε ας το δώσουν στο ΕΚΑΒ. 
Τουλάχιστον το προσωπικό του ΕΚΑΒ αφενός χρειάζεται το όχημα κι αφετέρου μπορεί να το συντηρήσει. Ήδη μάλιστα ιδιωτικό ΚΤΕΟ αλλά και ασφαλιστική εταιρία προτίθενται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν ώστε να ξαναμπεί σε λειτουργία το ασθενοφόρο!

Πηγή: videotex.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews