ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/16

ΜΠΡΑΒΟ στους “μάγκες” Μοτοσυκλετιστές Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ – Έφτιαξαν με δικά τους χρήματα μηχανή


Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Όταν ο κρατικός μηχανισμός και τα αρμόδια υπουργεία υπόσχονται αλλά δεν πράττουν, οι άνθρωποι που ρισκάρουν καθημερινά την ζωή τους πάνω σε δίτροχα προσπαθώντας να σώσουν ανθρώπους σε έκτακτα περιστατικά, με δικά τους έξοδα ανακατασκευάζουν τις μοτοσυκλετες τους. Δείτε το κείμενο που ανάρτησαν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook:

Μία από τις μοτοσικλέτες μας, το πρώτο διάστημα λειτουργίας της, είχε ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές. Για πάνω από έναν χρόνο παρέμεινε πεταμένη σε μια γωνιά του συνεργείου. Ύστερα από συνεχείς πιέσεις μας, δρομολογήθηκε η επισκευή της και πήγε σε συνεργείο της Yamaha, όπου με μια σοβαρή δαπάνη, επανήλθε στην αρχική της κατάσταση.
Τοποθετήθηκαν και καινούρια ελαστικά και ετοιμάστηκε για δουλειά, μόλις θα έμπαιναν καινούργιοι φάροι και σειρήνα. Τα οποία ΘΑ αγοράζονταν, ΘΑ πήγαινε η μηχανή σε ηλεκτρολόγο, ύστερα ΘΑ τα τοποθετούσε το συνεργείο της YAMAHA και πολλά άλλα ΘΑ τα οποία κράτησαν 2 χρόνια.
Αποτέλεσμα, ενώ έχουμε ένα σωρό προβλήματα με τα δίκυκλα, να έχουμε ένα καινούργιο και να μην μπορούμε να το βγάλουμε για δουλειά και όταν θα έβγαινε τα καινούργια ελαστικά να χρειάζονται αντικατάσταση, χωρίς να έχουν κάνει ούτε χιλιόμετρο! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το πήραμε πάνω μας. Δύο βάρδιες δουλειά από τους Διασώστες και τους ηλεκτρολόγους του συνεργείου και όλα έτοιμα. Μαζέψαμε ότι εξαρτήματα βρήκαμε, αγοράσαμε τα υπόλοιπα και ξεκινήσαμε αποφασισμένοι να την βγάλουμε από το συνεργείο.
Σήμερα δεύτερη μέρα δουλειάς, ο ηλεκτρολόγος, από τις 8 που την έπιασε, έκανε διάλειμμα στις 1 το μεσημέρι για να ξεζαλιστεί και μετά από λίγο επανήλθε για να τελειώσει. Στη συνέχεια λάδια, φρένα, καύσιμα και στις 3μιση το μεσημέρι ακούστηκε ο ήχος της.
Όπου και να πάει η κρίση, όσο και να βαθύνει η φτώχεια, όσο και να επιμένουν κάποιοι στην γραφειοκρατεία, το ΕΚΑΒ θα μείνει όρθιο και θα το κρατήσουν οι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς!

Πηγή: policenews


Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. ΜΠΡΑΒΟ
  Είναι ενας τροπος αλλα όχι ο σωστος τροπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάθαμε ότι έχετε περίσσευμα στο ταμείο σας, θα έρθουμε για μια χορηγία γιατρέ μου!

   Διαγραφή
 2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ,ΥΛΙΚΑ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΤΛ. ΜΑΓΚΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews