ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/16

Άσκηση κατάσβεσης φωτιάς σε δεξαμενή υγραερίου στην Αμφιλοχία με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Κατάσβεση φωτιάς σε δεξαμενή υγραερίου στην Αμφιλοχία – Τραυματισμός υπαλλήλου
e-maistros.gr

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της F-GAS στην Αμφιλοχία με τραυματισμό υπαλλήλου περιλάμβανε το σενάριο ετήσιας άσκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Απριλίου η Άσκηση ετοιμότητας στην οποία συμμετείχαν το ΕΚΑΒ Κ.Υ. και η Τροχαία Αμφιλοχίας στις εγκαταστάσεις της F-GAS στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με το σχεδιασμένο σενάριο της άσκησης, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μέσα στο χώρο των εγκαταστάσεων σε δεξαμενή που περιέχει αέριο. Υπάλληλος της επιχείρησης προσπάθησε να περιορίσει την πυρκαγιά με ιδία μέσα και τραυματίστηκε, άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μπήκαν στους χώρους της φλεγόμενης δεξαμενής εφοδιασμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό, έκοψαν την παροχή του αερίου σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων και έκαναν ρίψεις νερού σε όλες τις δεξαμενές καυσίμου.
Σε έναν από τους χώρους της επιχείρησης οι πυροσβέστες εντόπισαν τον τραυματία εργαζόμενο τον οποίο παρέλαβαν άνδρες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας αριθμεί δύναμη μόνο 56 ανδρών (μονίμων και εποχικών) με τομέα ευθύνης από τον Αστακό μέχρι το Αυλάκι, καλύπτοντας έκταση 1.600.000 στρεμμάτων.

Άσκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας Απρίλιος 2016

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απρ 2016Πηγή: e-maistros.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews