ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/16

Συνεχίζονται οι μετατάξεις/αποσπάσεις από το ΕΚΑΒ


Κυριακή, 17 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ Αθήνας σε πληρώματα ασθενοφόρων αλλά και σε διοικητικό προσωπικό με μετατάξεις/αποσπάσεις από το ΕΚΑΒ σε άλλες υπηρεσίες συνεχίζεται...

Η τελευταία μάλιστα μετάταξη υπογράφηκε μια εβδομάδα πριν την τρίωρη συνάντηση του Αν. Υπουργού Υγείας κου Πολάκη με τα συνδικαλιστικά όργανα του ΕΚΑΒ και την διοίκηση του ΕΚΑΒ η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, ευαισθητοποιημένος από τις πολλές αιτήσεις μεταθέσεων που υπάρχουν ειδικά από το ΕΚΑΒ Αθήνας προς άλλες περιοχές.

Οι μετατάξεις/αποσπάσεις αυτές εξεγείρουν το αίσθημα περί δικαίου όλων μας και ειδικά τους εκατοντάδες διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων σε πανελλαδικό επίπεδο που έχουν αιτηθεί την μετακίνηση τους στον τόπο συμφερόντων τους (για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους)  και το αίτημα τους δεν έχει ικανοποιηθεί αλλά και αυτούς που λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών δεν ικανοποιείται το αίτημα τους για μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία με βάση τα προσόντα και τις σπουδές τους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν….

Με την Φ.30315/15586/Δ9/4010/5−4−2016 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργού Υγείας μετατάσσεται ο Φ.. Χ.. του Π…, μόνιμος υπάλληλος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Αθηνών, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων με Ε΄ βαθμό, με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει στο Περιφερειακό Τμήμα Κυκλάδων του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑ.Π.Ι.Τ.) με έδρα τη Σύρο στον κλάδο TE Διοικητικού Λογιστικού.


Με την Η.Α. ΤΗΣ 21-03-2016 του ΕΚΑΒ (δείτε εδώ)  κατόπιν της υπ’ αρ. 7412/9-03-2016 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργού Υγείας αποσπάται ο Π… Α… του Γ..-Π…, υπάλληλος ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ∆ιοικητικού-Λογιστικού, µε βαθµό ∆΄, από την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Αττικής για χρονικό διάστηµα δύο (2) ετών, από 28-03-2016.

Με την Η.Α. ΤΗΣ 11-02-2016 του ΕΚΑΒ (δείτε εδώ) κατόπιν της υπ’ αριθ. Α1α/Γ.Π.οικ.5012/22-01-2016 Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργού Υγείας , η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 18 του άρθρου ένατου του Ν. 4057/2012 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 69/2-02-2016, μετατάσσεται ο μόνιμος υπάλληλος του ΕΚΑΒ Αθηνών, Α… Σ…  του Ε.., του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, με βαθμό Δ΄ από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στην Κεντρική Υπηρεσία (Κ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει, στον κλάδο ΠΕ Διοικητικού, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.

Με την Η.Α. ΤΗΣ 10-02-2016 του ΕΚΑΒ (δείτε εδώ) κατόπιν της υπ’ αριθ. Α1α/Γ.Π.οικ.5009/22-01-2016 Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργού Υγείας, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 18 του άρθρου ένατου του Ν. 4057/2012 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 69/2-02-2016, μετατάσσεται η μόνιμη υπάλληλος του ΕΚΑΒ Αθηνών, Κ.. Σ… του Π…. , του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, με βαθμό Δ΄ από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στην Κεντρική Υπηρεσία (Κ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει, στον κλάδο ΠΕ Διοικητικού.

Με την Η.Α. ΤΗΣ 27-05-2015 του ΕΚΑΒ (δείτε εδώ) κατόπιν της υπ’ αρ. Α2β/Γ.Π.31659/4-05-2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργού Υγείας αποσπάται η Α…. Ν…. του Κ…., μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, από το ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, αρμοδιότητας της 5ης Δ.Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.


Δείτε στο  ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews