ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/16

Συμβολική κατάληψη ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας


Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συμβολική κατάληψη ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας
naftemporiki.gr

Σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας προχώρησαν από νωρίς το πρωί συνδικαλιστικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Οι εργαζόμενοι έκλεισαν με αλυσίδες την είσοδο του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν.
«Πριν ένα χρόνο ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε 4.500 προσλήψεις και αύξηση της χρηματοδότησης. Κανένα από τα δύο δεν υλοποιήθηκε, η χρηματοδότηση μειώθηκε, ενώ σύμφωνα με στοιχεία οι μισθωτοί στο ΕΣΥ είναι λιγότεροι φέτος κατά 2.500 από πέρυσι», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.


Όπως είπε ο ίδιος, μετά τη διαμαρτυρία τους στο υπουργείο Υγείας, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ θα μεταβούν στο υπουργείο Εργασίας, καθώς ένα από τα βασικά αιτηματά τους παραμένει η ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία, στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Πηγή: naftemporiki.gr
ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ «ΠΙΝΟΚΙΟ» – Κατάληψη του υπουργείου Υγείας από τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΦΩΤΟ)
crashonline.gr

Αιφνιδιαστική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιεί από τις 6 το πρωί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Η κατάληψη έγινε με αίτημα την υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού για προσλήψεις στον χώρο της Υγείας ώστε να καλυφθεί κάποιο «κομμάτι» σχετικά με τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στον χώρο της Υγείας.


Μάλιστα, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ αλυσοδέθηκαν συμβολικά στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ πάντως αλλά και άλλοι κλάδοι από τον χώρο της Υγείας που νοσεί βαριά έχουν προαναγγείλει και άλλες κινητοποιήσεις αν δεν δοθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν.Ρεπορτάζ: Φώτης Κατσούφης

Πηγή: crashonline.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews