ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/16

Ετοιμάζεται και εφεδρικό ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Κυριακή, 24 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου σχολίασε το θέμα του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας το οποίο επιδιορθώθηκε μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο κ. Αντωνίου αποκαλύπτει πως στο συνεργείο έχει μπει και δεύτερο ασθενοφόρο το οποίο θα είναι σε ετοιμότητα εφεδρείας σύντομα.

Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά ο βουλευτής:

Επιδιορθωθηκε το ασθενοφόρο του Κ.Υ Αλεξάνδρειας, μετά από συνεχείς οχλησεις προς την 3η ΥΠΕ για την κάλυψη της μεγαλης σχετικής δαπάνης, λογω της σοβαρης βλάβης που είχε υποστεί. Επίσης μπήκε στο συνεργείο για επισκευή και θα είναι έτοιμο και το δεύτερο ασθενοφόρο το οποίο θα είναι σε ετοιμότητα εφεδρειας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευχομαι να είναι αχρειαστα και τα δύο. Καλη υγεία σε όλους εν όψη του Πάσχα!

πηγή: www.alexandreia-gidas.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews