ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/16

Παραμένουν οι σοβαρές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης


Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δυσκολίες διακομιδής σε όλο τον Βόρειο ΈβροΟι δύσκολες μέρες της κρίσης δεν έχουν αφήσει αλώβητο, ούτε τον ευαίσθητο και σημαντικό τομέα του ΕΚΑΒ.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης, Αντώνιος Τερζής, οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, εστιάζονται κυρίως στα οχήματα διακομιδής.
Είναι «ευχής έργον», ανέφερε «ότι δε χάθηκε ακόμη κάποια ζωή, λόγω τεχνικών προβλημάτων και αυτό οφείλεται πρωτίστως στους εργαζόμενους του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ».

Π.Γ.Ν.Α.: Στα όριά τους οι εργαζόμενοι


Ένα άλλος τομέας της υγείας που επίσης πλήττεται, είναι αυτός του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Χριστόδουλος Μεντίζης, τόνισε πως οι ανακοινώσεις προσλήψεων προσωπικού παραμένουν απλά ανακοινώσεις, χωρίς ποτέ να υλοποιούνται.
Τα προβλήματα των εφημεριών διογκώνονται με την απώλεια θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού και δεν έχουν αναπληρωθεί μέχρι στιγμής, εμποδίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία των νοσοκομειακών αναγκών.

Πηγή: thrakinet.tv

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews