ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/16

ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο – Συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος, 08/05 και ώρα 18:00, Συμμετοχή του Σωματείου Εργαζόμενων ΕΚΑΒ


Σάββατο, 7 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNewsΜε μία κατάπτυστη απόφασή της η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. επέλεξε την 8η Μαΐου -μέρα που τα Συνδικάτα τιμούν τα 130 χρόνια από τους αγώνες της Πρωτομαγιάς, του Σικάγο του 1886– να ψηφίσει στη Βουλή το νομοσχέδιο που σαρώνει ότι απέμεινε όρθιο από την Κοινωνική Ασφάλιση στη χώρα μας και εξαπολύει νέα φορολογική επιδρομή εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Μετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλες τις Ομοσπονδίες, τα Νομαρχιακά της Τμήματα, τα πρωτοβάθμια Σωματεία και όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο, τους ανέργους και τους συνταξιούχους σε παλλαϊκή κινητοποίηση για να ακυρώσουμε τα σχέδια ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά από έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, αποφάσισε:

1.     48ωρη Γενική Απεργία σε όλο το Δημόσιο την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

2.   Συλλαλητήριο-Συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00, ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά.

Τα νέα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα

Κυβέρνησης και δανειστών δεν θα περάσουν.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr
ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016, ΩΡΑ 18:00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 7-5-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016

Καλούμε όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο- συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8-5-2016 και ώρα 18:00 στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσει ο λαός την διαμαρτυρία του και την αντίθεση του στο Νομοσχέδιο για τον ασφαλιστικό και φορολογικό «θάνατο» όλων των Ελλήνων πολιτών.
Αύριο Κυριακή εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι όλοι μαζί, ενάντια στα νέα μέτρα που πραξικοπηματικά και αιφνιδιαστικά έρχονται στην Βουλή για ψήφιση και οδηγούν στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και των ξένων συνεργατών τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews