ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/16

Κοζάνη: Τελετή παράδοσης στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ, 14 νέων ασθενοφόρων (Φωτογραφίες & Βίντεο)


Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Παρουσία του Αναπλ. υπουργού υγείας Π. Πολάκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης, στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ, 14 νέων ασθενοφόρων.

Θ. Καρυπίδης: Mε 8μηνες συμβάσεις θα χρηματοδοτήσουμε 20 πιστοποιημένους διασώστες».

kozan.gr: Παρουσία του Αναπλ. υπουργού υγείας Π. Πολάκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης, στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ, 14 νέων ασθενοφόρων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, παραδόθηκαν επίσημα, σήμερα  Παρασκευή 27 Μαΐου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην περιοχή «Κασλάς» στην Κοζάνη, 14 σύγχρονα ασθενοφόρα (τα 3 ήδη έχουν ήδη δοθεί στο ΕΚΑΒ Καστοριάς) για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στη Δυτική Μακεδονία. 
Η πράξη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΤΠΑ)» και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με συνολικό κόστος 838 χιλιάδες ευρώ.

Βίντεο
kozan.gr: τελετή παράδοσης, στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ, 14 νέων ασθενοφόρων

Δηλώσεις κατά σειρά: Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ο κ. Σταύρος Γιαννακίδης, ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης και ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Κοζάνης Δημήτριος Παπαγγελής.

Βίντεο
kozan.gr: Θ. Καρυπίδης για την κάλυψη αναγκών σε προσωπικό του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: “Mε 8μηνες συμβάσεις θα χρηματοδοτήσουμε 20 πιστοποιημένους διασώστες” (Βίντεο)

Θ. Καρυπίδης: Mε 8μηνες συμβάσεις θα χρηματοδοτήσουμε 20 πιστοποιημένους διασώστες»

Στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να καλύψει τα κενά προσωπικού στο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, κατά τη σημερινή τελετή παραλαβής των 14 ασθενοφόρων στο νέο κτήριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε 8μηνες συμβάσεις θα χρηματοδοτήσουμε 20 πιστοποιημένους διασώστες».

Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2016

Πηγή: kozan.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews