ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/16

Σούπερμαν... το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών με 14 άτομα!


Τρίτη, 31 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Μετά τα όσα τραγικά καταγράψαμε και σας μεταφέραμε από το νοσοκομείο Γιαννιτσών και την παθολογική κλινική, πάμε τώρα στο ΕΚΑΒ Πέλλας, όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται, καθώς έχουν ζητήσει από 14 ανθρώπους που αγκομαχούν για να εξυπηρετήσουν την περιοχή ευθύνης τους, να αναλάβουν περαιτέρω ευθύνες μεταφέροντας και περιστατικά ακόμη και εκτός Νομού!
Έχουν φορτώσει στο τοπικό ΕΚΑΒ και τους πρόσφυγες, αλλά και γύρω περιοχές όπως τη Χαλκηδόνα και την Αλεξάνδρεια!

Υπόψιν, έχουν και ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας, αλλά και τον Νομό, συν τις άλλοις, υποβοηθώντας συναδέλφους τους.

«Εάν κάτι γίνει, εάν δεν προλάβουμε, εάν, εάν, εάν πού θα πέφτει η ευθύνη;», λένε οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, έντονα ανήσυχοι και απηυδισμένοι για όλα όσα επικρατούν.

Και είναι λογικό μιας και πρέπει να μεταμορφωθούν σε Σούπερμαν και Σπάϊντερμαν για να μπορούν να βρίσκονται παντού και ανά πάσα στιγμή…

Πηγή: pella24.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews