ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/5/16

Σήμερα η εκδήλωση του ΜΕΤΑ στο ΤΕΕ για την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος, ώρα 18.00Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα σε κρίσιμο σταυροδρόμι και η ανασυγκρότησή του ως πρώτη προτεραιότητα των ταξικών δυνάμεων», πραγματοποιείται σήμερα 18 Μάη, ώρα 18.00, από το ΜΕΤΑ, στην αίθουσα του ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο γραμματέας του ΜΕΤΑ Γιώργος Χαρίσης, όπου θα μεταξύ των άλλων θα αναφερθεί στην κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος σήμερα και στην ανάγκη της ανασυγκρότησής της, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πάλη για την ανατροπή των μνημονίων, για την επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και για την απαλλαγή της χώρας μας από την εξάρτηση και τη διεθνή επιτροπεία.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής εργασιακών σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου Γιάννης Κουζής, ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν τα στελέχη του ΜΕΤΑ, Δώρα Ξυπολιά, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, και Βασίλης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ της ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ (Φάρμακο).

Στην εκδήλωση, έχουν κληθεί και θα παρέμβουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων του ευρύτερου Αριστερού και προοδευτικού αντιμνημονιακού χώρου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Παράλληλα το ΜΕΤΑ, έπειτα από Πρωτοβουλία που έχουν πάρει εκατοντάδες μέλη και συνδικαλιστικά του στελέχη (βλέπε παρακάτω το σχετικό πίνακα με τους υπογράφοντες), προχωρά στηνΑνασυγκρότησή του με στόχο την απαλλαγή του από τα «βαρίδια» του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού και τη σύγκρουση με γραφειοκρατικές λογικές και τον παραγοντισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, αρχές του Ιούνη θα προχωρήσει σε πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών, αγωνιστών εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
(ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, σωματείο)

Ξεχωρίσαμε και σας παραθέτουμε τους υπογράφοντες εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.
2. ΑΓΑΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΠΕΚΑΒ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ ΔΡΑΜΑΣ
7. ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΗΜHΤΡΗΣ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕIΟ ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ
77. ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΕΔΗΝ, ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
88. ΖΥΜΑΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΟΕΔΗΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ
220. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΟΠΕΚΑΒ, ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δείτε εδώ τον πίνακα με τους υπογράφοντες


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική ΟμάδαAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews