ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/16

Άσκηση της Π.Υ. Σάμου ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2016 με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 17 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Άσκηση της Π.Υ. Σάμου ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2016


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ
Σάμος 12 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνεται από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, ότι την 12-05-2016 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και από Ω/09:00' μέχρι Ω/11:00' πραγματοποιήθηκε άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2016» σε πραγματικές συνθήκες, προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας μας και όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση Φορέων.

Κλήθηκαν και συμμετείχαν στην άσκηση η 79 ΑΔΤΕ, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας), η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, η Διεύθυνση Δασών Νομού Σάμου, ο Δήμος Σάμου, Τοπικές εθελοντικές ομάδες και το Ε.Κ.Α.Β.

Γραφείο Τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου

Δημοσιεύτηκε 16/5/2016

Πηγή: i-samos.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews