ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/16

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 17:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

Αθήνα 19-05-2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 17:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22-5-2016 και ώρα 17:30 στο Σύνταγμα ενάντια στην ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου-λαιμητόμο για την Ελληνική κοινωνία.
Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα σκληρά μέτρα σαν αυτά που φέρνει το Πολυνομοσχέδιο. Φόροι 1,8 δισ. ευρώ, αύξηση συντελεστών ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις σε καύσιμα και αύξηση ΦΠΑ από 23 σε 24% που θα συμπαρασύρουν προς τα πάνω όλα τα είδη καθημερινής ανάγκης των πολιτών. Αυξήσεις παντού μέσω της αύξησης του ΦΠΑ. Πώληση κόκκινων στεγαστικών δανείων σε ξένα funds. Πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και ΔΕΚΟ μέσω αποκρατικοποιήσεων. Ενεργοποίηση του περίφημου «κόφτη» δαπανών του Δημοσίου που θα σημάνει μείωση μισθών και συντάξεων και περισσότερη φτώχια για όλους.
Συνάδελφοι, η καταιγίδα των μέτρων συνεχίζεται μέσα στον ίδιο μήνα με αμείωτους ρυθμούς. Σας καλούμε  στο συλλαλητήριο μαζί με όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στο μέλλον που μας ετοιμάζουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. με τους ξένους συνεργάτες της, τοκογλύφους-δανειστές της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΔΝΤ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-05-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17 :30

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαθιόπουλος Γεώργιος                           Μπαρκονίκος ΧρήστοςΔείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews