ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/16

ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ: Ανακοίνωση-Κάλεσμα για δυναμική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Σάββατο, 21 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews


ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β.

Ανακοίνωση-Κάλεσμα για δυναμική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η Κυβέρνηση, μετά τον σφαγιασμό των συντάξεων και των λαϊκών εισοδημάτων με τον πρόσφατα, ψηφισμένο αντιασφαλιστικό νόμο, προωθεί για ψήφιση την Κυριακή το βράδυ ένα νέο μνημονιακό Πολυνομοσχέδιο. Πρόκειται για ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο που θεσμοθετεί «αυτόματο μηχανισμό – κόφτη» περικοπής μισθών, συντάξεων, κοινωνικών και αναπτυξιακών δαπανών στο όνομα της επίτευξης «πλεονασμάτων» στον κρατικό προϋπολογισμό και μάλιστα με τρόπο που παρακάμπτει τη Βουλή και ακυρώνει τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία στη χώρα μας.

Με το νέο νομοσχέδιο επιβάλλονται πρόσθετοι έμμεσοι φόροι ύψους 1,8 δις ευρώ από την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, παράλληλα με τους νέους άμεσους φόρους στο εισόδημα ύψους 1,8 δις, που επιβλήθηκαν πρόσφατα, σε μισθωτούς, συνταξιούχους και άλλα λαϊκά στρώματα.

Έφθασαν δύο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ για την Κυβέρνηση να διαλύσει ότι απέμεινε από Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά και Δικαιώματα.

Με το πολυνομοσχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο πώλησης 19 ΔΕΚΟ και μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου (ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΤΡΕΝΟΣΕ, «Ελληνικό» κλπ).
ΟΧΙ.. Η σειρά μας δεν έχει έρθει ακόμη!! Πρέπει να μας απαξιώσουν ακόμη περισσότερο, να φτάσουμε στον «πάτο» για να μοιράσουν τα κομμάτια μας!

Προωθείται επίσης η πώληση σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια όχι μόνο «κόκκινων» αλλά και ενήμερων δανείων, χωρίς να διασφαλίζεται ούτε η αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις του νέου Πολυνομοσχεδίου, αποτελούν μέρος των «προαπαιτούμενων», ώστε να γίνει «αξιολόγηση» και να έρθει η ανάπτυξη…. Θα μπορέσει έτσι και το Υπουργείο Υγείας να μας καταβάλει τα δεδουλευμένα του Δεκεμβρίου 2014 που μας οφείλει… σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού!!

Καταγγέλλουμε την πολιτική λεηλασίας των εισοδημάτων μας και της δημόσιας περιουσίας, την πολιτική φτωχοποίησης του λαού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Πλατεία Συντάγματος, ώρα 17:30μ.μ.
την ώρα που θα συζητιέται και θα ψηφίζεται στη Βουλή

Το νέο Αντιλαϊκό ΠολυνομοσχέδιοΔείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews