ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/16

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 23/5/2016, Απόφαση για τις μεταθέσεις


Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, σε πλήρη απαρτία, πραγματοποίησε την  Δευτέρα 23 Μαΐου Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1) Μεταθέσεις (Νέα προκήρυξη-κατανομή, πρόσκληση ενδιαφέροντος για ενδυνάμωση τομέων ΕΚΑΒ)


Το Σωματείο εμμένει στην προηγούμενη απόφαση. (Δείτε εδώ)

Έγινε συνάντηση με το τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Απόφαση: Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ έκανε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ και συζήτησε ζητήματα καθημερινότητας και το θέμα ενδυνάμωσης τομέων και την νέα προκήρυξη των 100 πληρωμάτων ασθενοφόρων.
Το Σωματείο εξέφρασε την άποψη στην  οποία και εμμένει ότι πρέπει να γίνει πλήρης καταγραφή για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ και κατόπιν παράλληλη διαδικασία τόσο της ενδυνάμωσης τομέων όσο και της κατανομής της νέας προκήρυξης.
Η αιτιολογία της διοίκησης για τις γρήγορες διαδικασίες για να προχωρήσει η ενδυνάμωση στους συγκεκριμένους τομείς (Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και νησιά των Κυκλάδων) λόγω προσφυγικού, δεν ευσταθεί διότι τόσο η Αττική όσο και άλλες περιοχές έχουν και αυτές το ίδιο, ίσως και πιο αυξημένο πρόβλημα με τα κέντρα φιλοξενίας και τον αριθμό προσφύγων με μεγάλη αύξηση των διακομιδών από και προς τα κέντρα αυτά.
Προτείναμε στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ «Να δημιουργηθεί επιτροπή και από εργαζόμενους ώστε να καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες στο σύνολο του οργανισμού και βάση τω αναγκών να γίνει η κατανομή και τυχόν ενδυναμώσεις.


2) ΤΕΠ Νοσοκομείων (Συναντήσεις με νέους Διοικητές για την λειτουργιά των ΤΕΠ)

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.
Έγινε συνάντηση με το τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ο οποιος και δεσμεύτηκε ότι θα μας φέρει σε επαφή με τους ΔΥΠΕάρχες για να βρεθεί λύση.

3) Οργανισμός - Έγκριση από το ΔΣ πρόταση επιτροπής για την λειτουργιά τομέων και καθορισμό υπευθύνων.

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.


4) Νησιά (κάλυψη καλοκαιρινής περιόδου)

Απόφαση:
Εμμένουμε στην περσινή απόφαση για 8 άτομα ανά περίοδο και μόνο στα νησιά που το προσωπικό είναι μέλη στο Σωματείο μας με την προϋπόθεση να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής και σίτισης.


5) Κατάταξη μερίδας υπαλλήλων με το Νέο Μισθολόγιο (από ΔΕ σε ΥΕ)

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.


6) Καταγγελία για αυθαίρετες ενέργειες εκ μέρους της διοίκησης να "κατέβουν φωτογραφίες από τον χώρο έκθεσης φωτογραφιών έξω από το αμφιθέατρο" 

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.


7) Πανυγειονομική Απεργία 8/6/2016

Απόφαση:
Αποφασίστηκε Γενική συνέλευση (θα βγει ανακοίνωση) για την προετοιμασία της  Πανυγειονομικής Απεργίας στις 8/6/2016 όπως επίσης και την ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα τρέχοντα θέματα.


8) Οικονομική ενίσχυση για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΚΑΒ Αθηνών λόγο του (3ου φιλανθρωπικού αγώνα στην μνήμη του συναδέλφου ΕΚΑΒ Τρικάλων - Μπακάλη Αθανάσιο)

Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση της ομάδας.


9) Άρνηση του Υ.Σ. για την χορήγηση αδείας στον εργαζόμενο Σφέτσιο Αναστάσιο

Απόφαση:
Το Σωματείο διαχρονικά είναι υπέρ της αναβάθμισης της εκπαιδευτικής βαθμίδας της ειδικότητας μας. Να γίνει γνωμοδότηση για το θέμα των εκπαιδευτικών αδειών από τον νομικό σύμβουλο μας.


10)  Οικονομική Ενίσχυση Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ και Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΕΚΑΒ.


Απόφαση:
Αποφασίστηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΚΑΒ και η  οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Αιμοδοτών  ΕΚΑΒ.


11)   Διερεύνηση για τις προσφορές που γίνονται προς το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ   από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ασφαλιστικές εταιρίες κ.α.

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.


12) Καλοκαιρινές έξτρα βάρδιες - άδειες.

Απόφαση:
Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση.


13) Ασθενοφόρα (ενημέρωση από την επιτροπή προδιαγραφών)

Απόφαση:

Αποφασίστηκε η συνάντηση 3 μελών του σωματείου με την επιτροπή προδιαγραφών για  ενημέρωση γύρω από τις προδιαγραφές των Νέων ασθενοφόρων όπως επίσης και την μεταφορά αιτήματος του Σωματείου για την άμεση αγορά κατάλληλων ασθενοφόρων για την μεταφορά υπέρβαρων περιστατικών. 

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Χουλιάρας-Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews