ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/16

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία σε όλο το Δημόσιο την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016


Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 05-05-2016
Αρ. πρωτ. 578

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (06 & 07 ΜΑΙΟΥ 2016)

Το ΕΚΑΒ συμμετέχει στην  48ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Παρασκευή και Σάββατο 6 και 7 Μαΐου 2016, ενάντια στην απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ να φέρει αιφνιδιαστικά αυτό το Σαββατοκύριακο προς ψήφιση στην Βουλή, το ασφαλιστικό και φορολογικό  Νομοσχέδιο- έκτρωμα  για να προλάβει τις κινητοποιήσεις και τον ξεσηκωμό των πολιτών σε όλη την Ελλάδα.

Θα αγωνιστούμε ενάντια στην άδικη φοροεπιδρομή και στην διάλυση όλων των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα εργαζομένων και που ετοιμάζονται να μας επιβάλουν  η Συγκυβέρνηση και οι συνεργάτες τους ξένοι δανειστές.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Η Υπηρεσία την Παρασκευή και Σάββατο 6 & 7 Μαΐου 2016 θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews