ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/16

Έφτασαν τα πρώτα 6 από τα 14 νέα ασθενοφόρα οχήματα στο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας, Βίντεο


Τρίτη, 24 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Δ/ντης ΕΚΑΒ 11ης Περιφέρειας-Κοζάνης Δημήτριος Παπαγγελής:

Η προσπάθεια που άρχισε από το 2010 ολοκληρώνεται με την παραλαβή του νέου κτιρίου, νέο ψηφιακό κέντρο για το ΕΚΑΒ, εκτροπή του 166 όλης της Δ. Μακεδονίας στο ΕΚΑΒ Κοζάνης, νέο ραδιοδίκτυο καθώς και τα νέα ασθενοφόρα οχήματα.

Πιο αποτελεσματική η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα.

Ο Δ/ντης ΕΚΑΒ 11ης Περιφέρειας-Κοζάνης Δημήτριος Παπαγγελής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δυτ. Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης 


Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐ 2016Ο Δ/ντης ΕΚΑΒ 11ης Περιφέρειας-Κοζάνης Δημήτριος Παπαγγελής


Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐ 2016Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς


Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐ 2016


Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δυτ. Μακεδονίας Σταύρος Γιαννακίδης


Ο Π. Πολάκης στην Κοζάνη την Παρασκευή -Νέα οχήματα για το ΕΚΑΒ Κοζάνης

Στην Κοζάνη θα είναι την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη, όπου και θα  παραδοθούν τα 14 καινούργια ασθενοφόρα που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος.

Η επίσκεψη του Π. Πολάκη αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς εκκρεμεί απο τον περσινό Δεκέμβρη. Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, ο κ. Πολάκης θα βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία για να συζητήσει απο κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας.

Να σημειωθεί ότι το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ που θα επισκεφθεί ο κ. Πολάκης έγινε σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Κοζάνης και εντάχθηκε στο Ε.Π. «Μακεδονίας – Θράκης 2007−2013», ενώ συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και από Εθνικούς πόρους.

Η ολοκλήρωση της κτιριακής υποδομής  και η μεταφορά από το ημιυπόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» σε ένα σύγχρονο κτίριο που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ήταν ένα πάγιο αίτημα διοίκησης και εργαζομένων. Το ίδιο ισχύει και για τα 14 σύγχρονα ασθενοφόρα που θα ενταχθούν στον ελλιπή και προβληματικό στόλο.

Σήμερα παραδόθηκαν τα πρώτα έξι ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews