ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/16

Σύσκεψη για την πρόληψη των τροχαίων στην 7η ΥΠΕ με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ Κρήτης


Τρίτη, 24 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Άλλη μία σύσκεψη για την πρόληψη των τροχαίων
cretalive.gr

Με πρωτοβουλία της ΔΥΠΕ Κρήτης

Σύσκεψη με την παρουσία όλων των τοπικών φορέων της Κρήτης πραγματοποιείται, με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, αυτή την ώρα, στις νέες εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στον Εσταυρωμένος,  με θέμα: Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και με απώτερο στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί ενός κοινού πλαισίου συντονισμένων δράσεων.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/της Περιφέρειας Κρήτης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Κρήτης, ο Δ/ντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, ο Υπεύθυνος Εργαστηρίου Υγείας & Οδικής Ασφάλειας – Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Κρήτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Κρήτης «Αγ. Χριστόφορος» και ο Πρόεδρος του Συλλόγου για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.

Πηγή:cretalive.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews