ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/16

Χανιά – Γ. Μαλανδράκης: Μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στον Πλατανιά (audio)

Σάββατο , 14 Μαΐου 2016 

ΕΚΑΒNews

Η ιστορία της λειτουργίας κλιμακίου του ΕΚΑΒ στον πολυπληθέστερο τουριστικό Δήμο της Δυτικής Κρήτης στον Δήμο Πλατανιά, σέρνεται σε έναν αναποτελεσματικό διάλογο με τους κατά καιρούς συναρμόδιους υπουργούς τα τελευταία έξι χρόνια, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.
Το γεγονός ότι ο Δήμος, είναι ο μοναδικός μεγάλος Δήμος του Νομού Χανίων, στον οποίο δεν λειτουργεί ούτε Κέντρο Υγείας ούτε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο και άρα στερείται ολοκληρωμένης παροχής πρωτοβάθμιων υγειονομικών υπηρεσιών τόσο για τους 20.000 κατοίκους του όσο και για τους εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες την περιοχή, αλλά και η βούληση του Δήμου να διαθέσει δωρεάν δημοτικό χώρο για τη στέγαση και λειτουργία μόνιμου τομέα του ΕΚΑΒ, είναι γνωστή στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία. Ο Δήμος Πλατανιά, δεύτερος σε πληθυσμό στο Νομό Χανίων με περισσότερα από 122 χωριά, στηρίζει σε επίπεδο παροχής πρωτοβάθμιας βοήθειας και τους Δήμους Κισάμου και Κανδάνου, επεσήμανε ο κ. Μαλανδράκης, ο οποίος αναρωτιέται τι είναι αυτό που οδήγησε την ηγεσία του ΕΚΑΒ σε αλλαγή πλεύσης, μεταφέροντας την υπόθεση ίδρυσης και λειτουργίας του τομέα από τον Δήμο Πλατανιά, στον Δήμο Αποκόρωνα. Ο Δήμαρχος παράλληλα αντιπροτείνει τη διασφάλιση παρουσίας και παραμονής ενός τουλάχιστον ασθενοφόρου σε μόνιμη βάση.
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Μαλανδράκης:Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews