ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/16

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές: Εξαιρετική η ανταπόκριση του Π. Πολάκη στα αιτήματα του ΕΚΑΒ (audio)


Από αριστερά: Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Μανώλης Θεοδωράκης, ο πρόεδρος Αντώνης Κιοπέ, ο Αν. Υπουργός Υγείας κος Π. Πολάκης και ο γραμματέας Φάνης Καρεφυλλάκης στην συνάντηση που έγινε στις 26/5/2016.


Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΕΚΑΒNews

ΕΡΤ Χανίων – Αντ. Κιοπές: Εξαιρετική η ανταπόκριση του Π. Πολάκη στα αιτήματα του ΕΚΑΒ (audio)

Πέντε ασθενοφόρα έρχονται τις επόμενες ημέρες στο Νομό, ενώ θα υπάρξει κάλυψη του Δήμου Πλατανιά με ένα μόνιμο ασθενοφόρο, εφόσον θα εξασφαλιστεί από τους ξενοδόχους η διαμονή του προσωπικού, ανακοίνωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στο Νομό, Αντώνης Κιοπές.

Ο κ. Κιοπές εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόλυτη ανταπόκριση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με τον οποίο το σωματείο συναντήθηκε στις 26 Μαΐου, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πήγαμε στη συνάντηση με μικρό καλάθι και φύγαμε με μεγάλο». 

Παράλληλα, έχουν ήδη προκηρυχθεί οι αιτήσεις μεταθέσεων αλλά και οι προσλήψεις, που περιλαμβάνουν και τις ανάγκες της Κρήτης και των Χανίων. Στη συνέντευξή του στο σταθμό μας ο κ. Κιοπές, ανακοίνωσε ακόμα ότι ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στο αίτημα η έδρα του νέου κλιμακίου που θα καλύπτει τις επαρχίες Αποκορώνου και Σφακίων να είναι στις Βρύσσες και όχι στον Καβρό, ενώ δεν αποκλείεται η συστέγαση της Υπηρεσίας με την Πυροσβεστική.Ο κ. Κιοπές μετέφερε στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας σοβαρές καταγγελίες σε ότι αφορά την παράτυπη μεταφορά ασθενών από το νοσοκομείο Χανίων με μη πιστοποιημένα ασθενοφόρα σε ιδιωτικές κλινικές, για εξετάσεις όπως μαγνητικές τομογραφίες, παρά το γεγονός ότι στο Ίδρυμα λειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Κιοπές:
Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Πηγή: ert.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews