ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/16

Βράβευση του ΕΚΑΒ-Τμήμα Αεροδιακομιδών από τους απόστρατους της Πολεμικής Αεροπορίας


Τρίτη, 17 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου την 16η Μαΐου 2016 και ώρα 18:30, οι απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ «Το ειρηνικό πρόσωπο της αεροπορικής μας ισχύος».

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ανάδειξη της προσφοράς του συνόλου του προσωπικού που 365 ημέρες τον χρόνο και σε όλες τις ώρες του 24ωρου είναι σε ετοιμότητα και διαθεσιμότητα να επέμβουν όπου παραστεί ανάγκη. Ειδικό προσωπικό της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με προσωπικό της Π.Α. επιχειρούν με όλες τις συνθήκες καιρού και φωτός στην διάσωση συνανθρώπων μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκε το προσωπικό του ΕΚΑΒ, με αναμνηστική πλακέτα που επιδόθηκε στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, το οποίο σε συνεργασία με αυτό της Π.Α. προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Τιμήθηκαν επίσης ο Α/ΓΕΑ, ο Α/Πυροσβεστικού και ο Α/Λιμενικού.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ
Οι απόστρατοι της Π.Α. εκπροσωπούνται από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βετεράνων Αεροπορίας και από το σύνολο των Συνδέσμων και Παραγωγικών Σχολών Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Π.Α..


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews