ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/16

Προσφορά αγάπης από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, Ευχαριστήριο από την ΕΛΕΠΑΠ


Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Διασώστες του ΕΚΑΒ και Πυροσβέστες πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου και διεκδίκησαν από κοινού το έπαθλο της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα στις δομές της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με την διάθεση των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα και όχι μόνο..

Το αξιοσέβαστο ποσό που μαζεύτηκε με την συνδρομή όλων παραδόθηκε σήμερα από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς.ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Με επιτυχία ο αγώνας για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
epirusgate.blogspot.gr

Την Κυριακή 22 Μαιου 2016 πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας και των Εργαζομένων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων,τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Η Τοπικη Διοικούσα Επιτροπή και τα...παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τους ευχαριστούν ολόψυχα για την προσφορά αγάπης.

Πηγή: epirusgate.blogspot.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews