ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/16

Έχασε την ζωή του στο Μπόσι Καλαβρύτων - Χωρίς Ασθενοφόρο τα Καλάβρυτα - Καθυστέρηση λόγω δρόμου από Αίγιο


Κυριακή, 29 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Την ζωή του έχασε σήμερα το πρωί 76χρονος συμπατριώτης μας στο Μπόσι Καλαβρύτων. 

Ο άτυχος συμπατριώτης μας Σ.Μ., σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο από τα Καλάβρυτα αλλά... δεν υπήρχε λόγο του γνωστού και χρόνιου προβλήματος με την έλλειψη προσωπικού. 

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Αίγιο αλλά ο δύσβατος και παραμελημένος δρόμος προκάλεσε καθυστέρηση με αποτέλεσμα όταν έφτασε να είναι πλέον αργά...Δείτε στο ΕΚΑΒNews


ΕΚΑΒNews
Το ΕΚΑΒNews έχει αναδείξει εδώ και μεγάλο διάστημα την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του τομέα ΕΚΑΒ Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος μετακινήσεων-μεταθέσεων (ΣΥΝ5/25-05-2016 Δ.Σ. του ΕΚΑΒ προβλέπεται η στελέχωση του Τομέα Καλαβρύτων με δυο διασώστες. Σημειώνεται ότι η δύναμη αυτή την στιγμή είναι τέσσερις διασώστες και για την 24ωρη συνεχόμενη επιχειρησιακή κάλυψη απαιτούνται τουλάχιστον 11 διασώστες!!


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews