ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/16

Γίνε και εσύ ένας Διασώστης.., Βίντεο

Παρασκευή , 13 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Ένα καταπληκτικό (Stop motion) βίντεο, με θέμα το ΕΚΑΒ και τις πρώτες Βοήθειες,  μας χαρίζουν οι  μικροί μας φίλοι της  Β΄ τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου Πολίχνης.

Η ιστορία του βίντεο ξεκινά με ένα μικρό κορίτσι, την Κατερίνα, η οποία κάνοντας ποδήλατο πέφτει και χτυπά το πόδι της..  Ένας συμμαθητής της  που γνωρίζει πρώτες βοήθειες τρέχει να  τη βοηθήσει και  ακινητοποιεί το πόδι της πρόχειρα με την σχολική του τσάντα.. στην συνέχεια  κάνει κλήση στο ΕΚΑΒ (166)..
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ φτάνουν στο συμβάν και βλέποντας την πρόχειρη ακινητοποίηση που έκανε ο μικρός μας φίλος τον  επευφημούν, λέγοντας του «Μπράβο.. είσαι ένας μικρός διασώστης!»

Ο μικρός μας διασώστης, εισπράττει και τον  θαυμασμό της συμμαθήτριας του, που τον αποκαλεί « Ήρωα της»..

Το βίντεο κλείνει με την καταπληκτική ατάκα..  « Μάθε και εσύ τις  πρώτες βοήθειες και γίνε ένας  Ήρωας!»    

Το ΕΚΑΒΝews εκφράζει τον θαυμασμό του για το  4ο δημοτικό σχολείο πολίχνης και δίνει τα συγχαρητήρια στο Εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που μέσα από μια τόσο δημιουργική ενασχόληση διδάσκει στους μικρούς μαθητές του, τόσο σημαντικά θέματα όπως είναι οι πρώτες βοήθειες και η σωστή χρήση του 166.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο:


Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews