ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/5/16

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Από αριστερά: Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Μανώλης Θεοδωράκης, ο πρόεδρος Αντώνης Κιοπέ, ο Αν. Υπουργός Υγείας κος Π. Πολάκης και ο γραμματέας Φάνης Καρεφυλλάκης.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016
ΕΚΑΒNews

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε σήμερα το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων» με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Καρακατσιανόπουλο Κωνσταντίνο το πρωί στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και το μεσημέρι με τον Αν. Υπουργό κο Π. Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας.

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και οι εργαζόμενοι εξέφρασαν διάφορα αιτήματά που απασχολούν κυρίως τον Νομό Χανίων, βρίσκοντας ανταπόκριση τόσο από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ  όσο και από τον Αν. Υπουργό.


Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων με τον Αν. Υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη.
Στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας παραβρέθηκαν εκ μέρους του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων» ο πρόεδρος Αντώνης Κιοπέ, ο αντιπρόεδρος Μανώλης Θεοδωράκης ο γραμματέας Φάνης Καρεφυλλάκης, ο υπεύθυνος του Τομέα Χανίων Χαράλαμπος Σταθόπουλος  καθώς και ο πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Τα θέματα συζήτησης ήτανε: Η εύρυθμη λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων λόγω αυξημένων αναγκών (αποψίλωση των Κέντρων Υγείας Βάμου, Κισσάμου και Κανδάνου από οδηγούς, η έλλειψη των οποίων έχει αποτέλεσμα ο Τομέας ΕΚΑΒ Χανίων να καλύπτει και τις δικές τους περιοχές ευθύνης), η δημιουργία νέου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Αποκορώνου, η κάλυψη του Τομέα Πλατανιά ενόψη καλοκαιρινής περιόδου, η ενίσχυση του Τομέα Χανίων με διασώστες, η υλικοτεχνική υποδομή με νέα ασθενοφόρα οχήματα κ.α., ο σχεδιασμός για την επιχειρησιακή κάλυψη της Πανορθόδοξης Συνόδου που θα γίνει τον Ιούνιο στα Χανιά κ.λ.π.

Σημειώνεται ότι η συνολική δύναμη του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων είναι οριακή και αρκεί για την 24ωρη συνεχή επιχειρησιακή ετοιμότητα τριών ασθενοφόρων σε όλο τον νομό.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews