ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/6/16

Στάση εργασίας από 08:00 έως λήξη της βάρδιας-Συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 8 ΙουνίουΤρίτη, 7 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 07-06-2016

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΘΕΜΑ: Στάση εργασίας από 08:00 π.μ. έως λήξη της βάρδιας-Συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία της ΠΟΕΔΗΝ 8-6-2016

Συνάδελφοι,

Το ΕΚΑΒ συμμετέχει την Τετάρτη 8 Ιουνίου στην 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική  Απεργία στο χώρο της Υγείας με στάση εργασίας από 08:00 π.μ. έως λήξη της βάρδιας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ να παρευρεθούν στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στις 08:00 π.μ. και να καταγγείλουμε τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ (πρόεδρο-αντιπρόεδρο) για τις παράνομες ενέργειες που κάνουν κατ΄εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Με λεωφορείο που έχει μισθωθεί από το σωματείο θα μεταβούμε στο Πεδίο Άρεως όπου έχει προγραμματιστεί Προσυγκέντρωση του ΕΚΑΒ για τις 10:30 π.μ.

Με πορεία θα κατευθυνθούμε στο Υπουργείο Υγείας 11:00 π.μ. για να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους τους εργαζόμενους στην Υγεία.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:00 π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΑΒ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος    Μπαρκονίκος Χρήστος Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews