ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/6/16

Γ. Συνέλευση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 1/6/2016, Αποφάσεις


Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου στάση εργασίας από τις 8 π.μ. έως τις 1 μ.μ. και Γ. Συνέλευση  στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ Αθήνας.

Αποφάσεις Γ. Συνέλευσης

Συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση στις 8-6-2016

Έγινε ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Σιάντου Όλγα, η οποία παραβρέθηκε στην Γ. Συνέλευση.
Το προεδρείο ανταποκρινόμενο στην πρόσφατη πρόταση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για κοινή συμμετοχή σε κινητοποιήσεις πρότεινε την κοινή κινητοποίηση κατά την διάρκεια της 24ωρης Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση στις 8-6-2016 και στην συνέχεια πανελλαδική συνδιάσκεψη στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.
Απόφαση
Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση με δικό μας μπλόκ. Προσυγκέντρωση ΕΚΑΒ στο Πεδίο Άρεως στις 10:30 π.μ.

Καλοκαιρινές άδειες
Να γίνει μια έξτρα βάρδια κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών αδειών (τρείς περίοδοι αδειών).

Εθελοντικές μετακινήσεις κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου για κάλυψη νησιών
Αποφασίσθηκε η εθελοντική μετακίνηση διασωστών (8 άτομα ανά περίοδο) για την κάλυψη των νησιών  τα οποία είναι μέλη μας.
Απαραίτητη προϋπόθεση  είναι η υπηρεσία να φροντίσει για την διαμονή και την ημιδιατροφή των συμμετεχόντων.

Ενδυνάμωση Τομέων ΕΚΑΒ
Έγινε παρουσία - παράσταση του Σωματείου στην αίθουσας που συνεδρίαζε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης.
Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το προεδρείο του Σωματείου να παρέμβει με όποιες ενέργειες για να σταματήσει την διαδικασία επιλεκτικής ενδυνάμωσης Τομέων ΕΚΑΒ.
Η απόφαση είναι κατά πλειοψηφία με 1 μόνο αρνητική ψήφο!!

Καθαριότητα και απολύμανση ασθενοφόρων
Το Σωματείο προτείνει στην Διοίκηση την σύναψη ατομικών συμβάσεων (σύμφωνα με την δυνατότητα που δίνει πρόσφατος νόμος) με καθαρίστριες.

«Εικονικές εκκαθαρίσεις»
Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση καταγγέλλει τις ενέργειες εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΚΑΒ να «κατέβουν» φωτογραφίες από τον χώρο στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. στις οποίες απεικονίζονται πολιτικά πρόσωπα και πρώην προέδρους του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Κατάταξη υπαλλήλων ΔΕ
Έγινε ενημέρωση για την υποβάθμιση των υπαλλήλων της ΔΕ κατηγορίας οι οποίοι προέρχονται από μετάταξη και την κατάταξη τους από την Διοίκηση στην ΥΕ κατηγορία, επικαλούμενοι ανυπόγραφο κείμενο του Γ.Λ.
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΟι αποφάσεις καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της Συνέλευσης από το ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews