ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/16

2ο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στην Πεντάβρυσο

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το Τοπικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, οι Φίλοι του Περιβάλλοντος, ο Αθλητικός Σύλλογος, το Σωματείο Νεολαίας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και η Παπαδοπούλειος Βιβλιοθήκη συνεργαστήκαμε             και  πραγματοποιήσαμε  το 2ο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στον χώρο του γυμνασίου με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τον κ. Ξενοφών Λέτσα προϊστάμενο του γραφείου εκπ/σης, τον κ. Γρηγόρη Αγρόδημο, υπεύθυνο προγραμματισμού του ΕΚΑΒ Λάρισας και τους εκπαιδευτές διασώστες Χρύσα Γιαλαμά, Χρήστο Χατζή, Γιάννη Αθανασίου, Αποστόλη Βασιλειάδη από το ΕΚΑΒ, Λάρισας, Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς.

Ευχαριστούμε επίσης και τον γυμνασιάρχη του Γυμνασίου Πενταβρύσου κ. Αλέκο Χατζηιωαννίδη για την παραχώρηση των χώρων εκπαίδευσης.
πηγη: fouit.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews