ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/16

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Θανάση Μπακάλη, Τρίκαλα


Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Για άλλη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι των ΕΚΑΒ   της Αθήνας και των Τρικάλων τίμησαν την μνήμη του συναδέλφου τους Θανάση Μπακάλη ( έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα) με ποδοσφαιρικό αγώνα ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων. 
Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και μετάλλια στην σύζυγό του Θανάση Μπακάλη ,Στέλλα, και στα παιδιά του .
Τιμήθηκε ο  Δήμος Τρικκαίων με αναμνηστική πλακέτα από το ΕΚΑΒ την οποία παρέλαβε ο κ. Άκης Αναστασίου εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού. Την πλακέτα απένειμε ο κ. Μίλτος Μυλωνάς, Α΄αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ .
Παραυρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Ιωάνης Γούλας , ο υπεύθυνος προσωπικού ΕΚΑΒ Τρικάλων κ. Γιώργος Ζαρογιάννης και φυσικά πάρα πολλοί συνάδελφοι.

Στη συνέχεια έγινε και παιχνίδι, ενώ κατόπιν παρατέθηκε γεύμα για όλους στην ταβέρνα «Μπαρμπανικόλας» στα μανάβικα.

Δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από τον Χρήστο Παντιώρα ο οποίος είναι και προπονητής με θητεία σε ΟΦΗ και Πανελευσινιακό φέτος.

δείτε σχετικό βίντεο:Ακολουθούν φοτωγραφίες:
1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Θανάση Μπακάλη, Τρίκαλα , 31/5/2014Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews