ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ: Στάση εργασίας 8:00 έως τέλος βάρδιας την Τετάρτη 8 Ιουνίου-Πορεία & Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας


Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

ΠΡΟΣ :  Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ
              Διευθύνσεις ΕΚΑΒ

Αθήνα 06-06-2016
Αριθ. Πρωτ. 584

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία (08-06-2016)

Το ΕΚΑΒ θα συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία στο χώρο της Υγείας  με στάση εργασίας από 8.00 έως τέλος της βάρδιας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, τα Δ.Σ. των Σωματείων των Νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου καθώς και ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ να παρευρεθούν στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στις 8.00 π.μ. για να καταγγείλουμε τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ (πρόεδρο-αντιπρόεδρο) για τις παράνομες ενέργειες που κάνουν κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Υγείας όπου θα ενωθούμε με τη συγκέντρωση των εργαζομένων στην υγεία που θα βρίσκεται σε εξέλιξη εκεί.

Η Υπηρεσία στις 08-06-2016 και από ώρα 08:00 έως τέλος βάρδιας θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
  
Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews