ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/16

ΕΡΤ Χανίων – Χ. Κουκιανάκης: Επιτακτική η άμεση λειτουργία του ΕΚΑΒ στον Αποκόρωνα (audio)

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Αποκόρωνα ήταν στόχος του Δήμου, για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των Σφακίων, του Αποκόρωνα, αλλά και οι τουρίστες της περιοχής.
Δεν θα μπω στη λογική του τόπου λειτουργίας του κλιμακίου στον Καβρό ή στις Βρύσσες, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος της περιοχής, Χαράλαμπος Κουκιανάκης. Ο κ. Κουκιανάκης, απαντώντας στις αιτιάσεις του συλλόγου εργαζομένων του τομέα, που διεκδικεί η έδρα του κλιμακίου να είναι στις Βρύσσες, αποδέχθηκε την ορθότητα των επιχειρημάτων του Συλλόγου, αφού –σε καμία περίπτωση- δεν είναι ορθό, τραυματίες και ασθενείς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου αντί αυτό των Χανίων. Το ζήτημα είναι να μην καθυστερήσει η κρίσιμη διαδικασία της λειτουργίας κλιμακίου στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο Δήμαρχος.
Ακούστε την εκπομπή: Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews