ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/6/16

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση συνεχίζει εγκληματική πολιτική στο ΕΚΑΒ που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων

Τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ επισκέφτηκε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθεί και να δει από κοντά μεγάλο μέρος των προβλημάτων τους

Ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος σύμφωνα και με την ανακοίνωση του σωματείου είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που ανταποκρίνεται στο αίτημα του σωματείου, συζήτησε με το Προεδρείο του Σωματείου και με τους εργαζόμενους και έκανε περιοδεία σε όλους τους χώρους εργασίας στην κεντρική υπηρεσία. Είδε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ενημερώθηκε και για τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ, όπως ο παλαιός στόλος ασθενοφόρων, η έλλειψη προσωπικού και η υποχρηματοδότηση που δυσκολεύει την ομαλή λειτουργία του Οργανισμού καθώς και τις δύσκολες συνθήκες που επιχειρούν τα πληρώματα ασθενοφόρων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.


Το κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας στο γραφείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

«Καταγγέλλω την κυβέρνηση για το γεγονός ότι συνεχίζει μια εγκληματική μνημονιακή πολιτική υποχρηματοδότησης του ΕΚΑΒ, μεγάλης έλλειψης και εγκατάλειψης του στόλου των ασθενοφόρων του και μεγάλων κενών σε θέσεις προσωπικού. Αυτή η εγκληματική πολιτική πληρώνεται βαρύτατα από την κοινωνία και στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Αυτήν την ώρα χρειάζονται άμεσα και δραστικά μέτρα για τη στήριξη και αναβάθμιση του ΕΚΑΒ σε όλους τους παραπάνω τομείς» είπε μετά την περιοδεία.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της ΛΑ.Ε. που ήταν παρόντες, εξέφρασε «την αλληλεγγύη του στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και δεσμεύτηκε ότι η ΛΑ.Ε. θα αναδείξει τα προβλήματα του προς κάθε κατεύθυνση, θα στηρίξει το ΕΚΑΒ με σθένος ώστε να διατηρήσει τον Δημόσιο χαρακτήρα του, για να συνεχίσει να είναι ο πυλώνας  του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον χώρο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και ότι θα αντιταχθεί σε κάθε σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση τμημάτων του προς όφελος ιδιωτικών εταιρειών και σε βάρος της δωρεάν δημόσιας υγείας και των πολιτών».

Πηγή: newsbeast.gr


Από αριστερά: Ο Γραμματέας της ΛΑΕ Βασίλης Πριμηκήρης, ο Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Μπαρκονίκος, ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒΔείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews