ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/16

Ηχηρή η απάντηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Πανυγειονομική Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!, Βίντεο


Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Οι εργαζόμενοι στην υγεία από νωρίς σήμερα έκλεισαν την οδό Αριστοτέλους και με ιδιαίτερο παλμό διεκδίκησαν στήριξη του δημόσιου τομέα υγείας με επαρκή χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετείχε δυναμικά, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η διοίκηση και ο κος Πολάκης,  με μεγάλη πορεία η οποία αρχικά ξεκίνησε από το Πεδίο Άρεως και κατέληξε στο Υπουργείο Υγείας.

δείτε σχετικό βίντεο:Είχε προηγηθεί στις 8:00 π.μ. ανοιχτή Γενική Συνέλευση  στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στην οποία οι εργαζόμενοι καταγγείλανε τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ (πρόεδρο-αντιπρόεδρο) για τις παράνομες ενέργειες που κάνουν κατ΄εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος, χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα τους, που όπως είπε, «δεν είναι μόνο δικός σας, είναι αγώνας και ολόκληρου του ελληνικού λαού».


Δίπλα στους υγειονομικούς βρέθηκαν και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι τόνισαν ότι ο αγώνας για την Υγεία είναι κοινός. Στη συνέχεια, ξεκίνησε πορεία προς τη Βουλή με ενδιάμεσο σταθμό το υπουργείο Εργασίας. Σήμερα, τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι προνοιακές δομές λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Στην απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. (ΠΟΕΔΗΝ).

δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση:


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική ΟμάδαAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews