ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/6/16

Σε φιάσκο κατέληξε η συνάντηση με τον Γ.Γ. Υγείας-Δεν πήγαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Βόλου στο Υπουργείο


Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με το «δεξί χέρι» του Αν. Υπουργού και Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Β. Νιάκα η συνάντηση αντί με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου με αποτέλεσμα να μην γίνει!

Δεν πήγαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Βόλου στη συνάντηση στο υπουργείο
magnesianews.gr

Για φιάσκο, κάνουν λόγο οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ Βόλου, σχετικά με τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στο υπουργείο Υγείας, στην οποία και δεν παρέστησαν, ζητούν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και απειλούν με κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ η συνάντηση με τον Δημήτρη Νιάκα, που είναι το δεξί χέρι του αναπληρωτή υπουργού και είχε εξαγγελθεί, αποδείχτηκε φιάσκο, καθώς δεν είναι Γ.Γ. Υγείας, παρά διορισμένος β’ αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και εκτίμησαν ότι δεν θα βοηθούσε στο ζήτημα της μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου από το Βόλο στη Λάρισα». Για το λόγο αυτό, οι συνδικαλιστές δεν ταξίδεψαν σήμερα στην Αθήνα, για να γίνει η συνάντηση.

Οι συνδικαλιστές ζητούν συνάντηση με το αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και απειλούν ότι αν δεν γίνει εντός των ημερών, θα κατέλθουν σε κινητοποιήσεις.

Δημοσιεύτηκε 28/6/2016

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews